Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mèrès

Főoldal » Általános iskola » Matematika
364
Sziasztok!Legyen kedves valaki magyarázza màr el,hogy kell megcsinàlnom,ezt a feladatot.Köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az elugrási pont a 0. Ebben az esetben azért 10 cm-től mérik, mert a mérőszalag első 10 cm-re tört le. Magyarul most a mérőszalagon minden számot -10-el kell venni. A 10 cm = 0 cm. 40 cm = 30 cm.
380 cm = 370 cm. Tehát 3,7 m-t vagy 370 cm-t ugrott Zsombor.
1