Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

1,

sin C = `(AB)/(BC)` = `2/4` = `1/2`

C-nél levő szög 30°-os. A B-nél levő szög 90-30 = 60°-os.

2,

Az átfogónak hosszabbnak kéne lenni, mint a befogónak; nincs ilyen derékszögű háromszög.

3,

Mint a 2. feladat.

4,

sin K = `(JL)/(KL)` = `2/(2*root()(2)` = `root()(2)/2`

K-nál levő szög: 45°-os, L-nél levő szög is 45°-os.
0