Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a lineáris kombinációja?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
426
Köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, vektor
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Szia,

csatoltam képként, ott megoldod a háromismeretlenes egyenletrendszert és azok lesznek az együtthatók. Én programmal számoltattam ki.
0

szia,

ne haragudj a program nem sorban írta ki, hogy x,y,z így elnéztem,

a helyes sorrend:

x=139/21
y=22/21
z=-45/7

így már jónak kell lennie.
0