Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Apa és fia.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
Egy 27 éves apának 3 éves a fia.Hány év múlva lesz az apa háromszor annyi idős, mint a fia?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
27+x=3·(3+x)
27+x=9+3x
2x=18
x=9
0