Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5, c,

1 perc múlva `0-1/2*5` = -2,5 °C lesz.

2 perc múlva `0-2/2*5` = -5 °C lesz.

10 perc múlva `0-10/2*5` = -25 °C lesz.

t perc múlva `0-t/2*5` = `-5/2*t` °C lesz.
0