Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A választ megoldásnak jelölöm!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
1.kerdes:
T= 54 cm²
K= 60 cm
V= 2407,5 cm³
A= 750 cm²
2.kerdes:
V= 1507,2 cm³
A= 1582,56 cm²
3.kerdes:
13,1 cm
4.kerdes:
K= 30 cm
T= 46 cm²
V= 335,8 cm³
A= 238 cm²
5.kerdes:
13,5 cm a magassaga a hengernek
A= 734,76 cm²
:)
0