Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
teljes út x km
délelőtt: 0,35*x=7/20 * x
délután 0,65*x*5/9=13/36 * x
Másnap:1-(7/20+13/36)=13/45 * x = 52 km amiből x=180 km
A teljes túra 180 km
délelőtt: 63 km
délután: 65 km
másnap: 180-63-65=52 km
0