Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
413
Ezt még ma estére meg tudja nekem valaki irni? Köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika, sos, 7. osztály, pls, Még ma
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
1 feladat
0

2 feladat
T=ama/2= 8×6/2=48/2=24
K=a+b+c=8+6+10=24
mb,mc, azt nem tudom
0

3 feladat
0

4 feladat
Mivel a K=17cm és K úgy számolunk hogy K=a+2b
K=7+2×5=17
Igy az a=7
b=5
0