Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

(SOS)Matek kör kerülete

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
Segítség valaki a Megoldást elküldené? Mert nagyon nem vágom ezt az egész témát. Köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, kor, Kerület
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kör kerülete: 2×r×π (r= a kör sugara) (A π mindíg 3,14)
a, K= 2×r×π = 2×4dm×3,14 = 25,12 dm
b, K= 2×r×π = 2×4cm×3,14 = 25,12 cm
c, K= 2×r×π = 2×4mm×3,14 = 25,12 mm
d, K= 2×r×π = 2×4m×3,14 = 25,12 m
e, K= 2×r×π = 2×4,3dm×3,14 = 27,004 dm
f, K= 2×r×π = 2×4,30dm×3,14 = 27,004 dm
g, K= 2×r×π = 2×5,6m×3,14 = 35,168 m
h, K= 2×r×π = 2×22,35m×3,14 = 140,358m
0