Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOSS matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Rombusz területe ?
Kerülete ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a = oldalhoz
e; f = átlók hossza
m = magasság

A rombusz területe:
T = a × m
vagy
T = e×f / 2

A kerülete:
K = 4 × a
0