Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Polinomok szorzása

Főoldal » Középiskola » Matematika
610
(3x²-5xy-y²)·2xy=

x(x-y)-y(x-y)=

4(x-y+z)-2(x+y-z)-3(-x-y-z)=

6(3p+4q)-8(5p-q)+p-3q=

2a²-a(5b-2a)+b(b-2a)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha elárulnád, hogy egy középiskolás mit nem ért ebben, akkor meg tudnám magyarázni!
(Így megoldom, és te lemásolod - ez kinek jó?)
0