Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek titeket!!!! Sürgősen segítsetek!!!!!! A határidő délután 4 óra!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
I. p = c + 3,6

II. 4p = 10c

Az elsőt behelyettesíted a másodikba:

4(c+3,6) = 10c

4c +14,4 = 10c

6c = 14,4

c = 2,4

p = c + 3,6 = 2,4 + 3,6 = 6

A csomag papír 6 hrivnyába, a doboz ceruza 2,4 hrivnyába kerül.

1