Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Valaki tudna segíteni matematikából? Nagyon megköszönném!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
524
1174-es feladatban kérem a segítségeteket!

Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia Szilvi!

Nekem megvan a teljes matematika könyv kidolgozott megoldásaival pdf-ben! :)
Esetleg elküldjem Neked? Gondolom még jól jöhet a későbbiekben is.
Címem: [email protected], ide írj és máris küldöm Neked!

Üdvözlettel: Á. Csaba Debrecenből (46 éves matematika, kémia korrepetáló)
1

Pl a) 5(x-2)=3(x-2)/ zárójel felmondás 5tel és 3mal szorzod a zárójeles....5x-10=3x-6/rendezés
5x-3x=-6+10/összevonása
2x=4/÷2
X=2! A többit is így de ahol -sszal szorzol akkor figyelj arra hogy (-)×(-)=+!
1