Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! 6. Osztályos matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
Segítsetek. Köszönöm! Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
arányosság
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3x = 48 `rightarrow` x = `48/3` = 16

2x = `2*16` = 32 fő kosarazott.

4x = `4*16` = 64 fő focizott.
0