Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
347
2. c) és a 3. Feladat kellene, kérlek segíts
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
c,

`Zn` + `CuSO_4` = `Cu` + `ZnSO_4`

`Zn` + `FeSO_4` = `Fe` + `ZnSO_4`

`Fe` + 2 `AgNO_3` = 2 `Ag` + `Fe(NO_3)_2`

`Fe` + 2 `HCl` = `FeCl_2` + `H_2`


3, Karikázd

a, Ca, Al, Fe

b, Al, Fe

c, Na, Al, Zn
1