Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Tudnátok segíteni a matematika házi feladatban? Köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
a kilences feladat kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x = `(15.02-3.48)*(15.02+3.48)` = `11.54*18.5` = 213,49
1