Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
334
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Legyen a megtett út ugyanannyi felfelé, mint lefelé → 32 km

Lefele akkor és felfele akkor → t = s/v

Lefele: 32 km/h / 32km → 1 h
Felfele: 32 km/h / 8 → 4 h

t(össz) → 4 + 1 = 5 h
s(össz) → 32 + 32 = 64 km

v → s/t
v(átl) → 64 km / 5 h → 12,8 km/h
1