Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 12,6 `(km)/h` = 3,5 `m/s`

m = 1500 kg

p = `m*Deltav` = `3.5*1500` = 5250 `(kg*m)/s`


F = `p/t` = `5250/5` = 1050 N

(p helyett I, lendület, impulzus, ahogy tanuljátok)
1