Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
433
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
16,

`v_1` = 48 `(km)/h`

`s_1` = 16 km

`s_2` = 16 km

`t_2` = 10 min = `1/6` h

a,

`v_2` = `s_2/t_2` = `16/(1/6)` = 96 `(km)/h` = `26.dot(6)` `m/s`

b,

`t_1` = `s_1/v_1` = `16/48` = `1/3` h

`v_á` = `s_ö/t_ö` = `(s_1+s_2)/(t_1+t_2)` = `(16+16)/(1/6+1/3)` = `32/(1/2)` = 64 `(km)/h` = `17.dot(7)` `m/s`.

c, Ábra
1