Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Angol fordítás

429
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek lefordítani angolra ezt a szöveget!
Előre is köszönöm szépen!

Szabadidőmben sok mindent szeretek csinálni. Például szeretek olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, lovagolni, teniszezni, hegedülni és zongorázni. Nagyon szeretek a barátaimmal lenni. Szoktunk menni moziba, kalandparkba, gyakran megyünk kirándulni együtt. De amit legjobban szeretek ezek közül, az a lovaglás, a zenélés  és a kirándulás a barátaimmal. Egyébként nem vagyok egy nagy sport ember, annyira nem is vagyok oda a sportért, viszont nagyon szeretek hegedülni és zongorázni, mert imádom a zenét és nem csak hallgatni szeretem, hanem csinálni is. Hat évig zongoráztam, most már csak néha néha szoktam játszani  a magam kedvére. A hegedűt tavaly kezdtem és nagyon szeretem. Hetente egyszer van hegedű órám és általában hétvégén szoktam gyakorolni. Még soha nem próbáltam ki semmilyen extrém sportot, de nagyon szeretném majd egyszer kipróbálni valamelyiket. Az biztos, hogy a wakebord rajta van a bakancslistámon.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Lefordítottam a google translate-tel, aztán kijavítottam a hibákat (volt vagy 10...)

In my free time I like to do a lot of things. For example, I like to read, watch movies, listen to music, ride, play tennis, play violin and play piano. I really enjoy being with my friends. We usually go to cinema, adventure park, we often go hiking together. But the best I like about these is riding, playing and hiking with my friends. Besides, I'm not a big sports man, I'm not so much into the sports, but I like to play violin and piano because I love music and not just listening to it but also doing it. I played piano for six years, now I just play once in a while to my liking. I started to play the violin last year and I really like it. I have a violin lesson once a week and I usually practice it on weekends. I have never tried any extreme sports, but I would like to try one of them some day. The wakeboard is definitely on my bucket list.
0