Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! 6. Osztályos matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
A 3. feladatról lenne szó
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
arányosság
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3+5=8
egyenesszög=180
180:8=22,5
3*22,5=67,5 fok
5*22,5=112,5 fok
0