Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Hasonlóság
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, hasonlóság
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

Szorzod mindegyik oldalt a k számmal:

a,

a = `3*3=9` cm; b = `3*4=12` cm; c = `3*5=15` cm

b,

a = `0.75=2.25` cm ; b = `0.75*4=3` cm ; c = `0.75*5`=3.75 cm

c,

a = `1.2*3=3.6` cm ; b = `1.2*4=4.8` cm ; c = `1.2*5=6` cm
1