Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOSS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
v=300000 km/s ez a fény sebessége
s=57000000 km ez az út
Általános iskola 7. osztály fizika: t=s/v=57000000/300000=190 s= 190 másodperc
1