Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
406
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
198,
a,
β = F·r = 0,157·10 → 1,57 m/s·2 → 3,14 m/s²

b,
φ = 2∏ Radián → 2·180 → 360⁰

c,
ω = 3,14 m/s²·2s → 6,28 1/s

1