Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
5,

Nekem az elsőre más jött ki.

5 emelet → 5·3,5 = 17,5m
0,8min → 48s

v = s/t → 17,5/48 = 0,36 m/s

195,
a,
φ → 25·4 = 100 1/s
b,
ω → φ/t = 100/4 = 400 radián!
400 radián → 22918,3⁰ / 2 → 11460,1
1