Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány méter magasra visz fel ha felmászunk rajta?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Eggy eggyágu létra a falnak van támasztva A hosszúsága 2,6 méter a létra aljanak a faltólvaló távolsága 1 meter hány méter magasra visz fel a létre ha felmászunk rajta
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a²+b²=c²
a²=c²-b²
a²= 2,62-1²
a= 5,76 
a=2,4
0