Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Zérushely

Főoldal » Középiskola » Matematika
477
Határozzuk meg a c valós paraméter értékét úgy, hogy x-->3x^2-6x+c függvény egyik zérushelye -1 legyen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, függvény, 12, 11, zérushely
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3·x²-6·x+c=3·(-1)²-6·(-1)+c=0 amiből c=-9
0