Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin(x)²-2sin(x) = 0
sin(x)·[sin(x)-2] = 0
I. Eset
sin(x) = 0
II. Eset
sin(x)-2 = 0
Az uniója:
x = k∏,kεZ
x∉R
0