Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.o SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
446
Egy linket teszek ide ezt kellene megcsinálni.Kérlek segítsetek .Előre is köszönöm a Válaszod/Válaszotokat

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dVgGKz3ss64J:https://www.nkp.hu/api/media/file/e335b0be687d0a5af1777376d6a60891b9f0bcd4+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0