Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
412
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
55,
(v₁+ v₂) / 2 → (10m/s + 19 m/s) / 2 = 14,5 m/s
t = s/v → 72,5 / 14,5 = 5 s
Ha 5 s alatt 9 m/s gyorsulás → 9/5 → 1,8 m/s²
1

56,
v(átlag) → s/t = 41,6 / 4 = 10,4 m/s
v(átlag) → (v₀+v₁) / 2
Ebből az összefüggésből:
v0 -> 8 m/s
Módosítva: 4 éve
1