Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletrendszerek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
332
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`A*6+B*(-4)=22`

`A*(-6)+B*(-2)=2` `rightarrow` `B=(-6A-2)/2` = `-3A-1`

`6A-4*(-3A-1)=22`

`18A+4=22`

A = 1

`B=(-3)*1-1=-4`

z:

`h=5*1-7*(-4)=33`

`k=4*1-2*(-4)=12`
0