Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
413
Köszönöm, ha segítesz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
I. `A*3+B*(-8)=25`

II. `A*(-5)+B*2=-19`

II. B = `(5A-19)/2`

I. `3A-8*(5A-19)/2=25`

-17A+76 = 25

A = 3

B = `(5*3-19)/2` = -2

z-re: h = `3*(-5)+(-2)*(-5)` = -5

k = `5*3+(-7)*(-2)` = 29
2