Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldd meg az egyenletrendszert Gauss-Jordan eliminációval.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
393
Köszönöm, ha segítesz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`[[1,0,-1,|,-4],[0,1,-1,|,-3],[0,0,0,|,0]]`

Végtelen sok megoldás

x = z-4

y = z-3

z = z
0