Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Egy farmer lovat vásárolt 60 ezer forintért, és eladta a szomszédjának 70 ezerért. Később rájött, hogy jobb üzletet is csinálhatott volna, ezért kölcsönkért a feleségétől 10 ezret‚ visszavásárolta a lovat a szomszédtól 80 ezerért, és eladta a másik szomszédjának 90 ezerért. Mennyit keresett az üzleten?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kiadások: 60 + 80 + 10 = 150
Bevétel: 70 + 10 + 90 = 170
170-150=20
20 ezer forintot keresett az üzleten
-2