Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Egy farmer lovat vásárolt 60 ezer forintért, és eladta a szomszédjának 70 ezerért. Később rájött, hogy jobb üzletet is csinálhatott volna, ezért kölcsönkért a feleségétől 10 ezret‚ visszavásárolta a lovat a szomszédtól 80 ezerért, és eladta a másik szomszédjának 90 ezerért. Mennyit keresett az üzleten?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kiadás:60+80+10=150
bevétel:70+10+90=170
170-150= 20

20 ezer forintott keresett az üzleten
-1