Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérhetek tanácsot?

243
Vekerden élek a fiammal, az iskolában a tanárnő különóraként nem tudja foglalkoztatni a sok munkája miatt. Nagyon félek a fiammal a vizsgától, hogy jó legyen. Ha valaki informatikus, aki tud segíteni a fiamnak, hogy jól sikerüljön a vizsgája, akár ingyen, akár pénzért, akkor kérem tisztelettel, hogy jelezze a szándékát, vagy bízom benne, hogy tud ajánlani egy szakembert. Előre is köszönöm, további szép napot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Informatika

Válaszok

1
Nem kellett volna leszavazni a fideszre, aki miatt a tanárnőnek sok munkája van. Látom ám, hogy milyen arányban szavaztak Vekerden a fideszre. :D

Én személyszerint kétlem, hogy bárki vállalna teljes felkészítést, főleg a felelősség miatt. Az "informatikusság" meg önmagában is elég tág. Nem tudom, hogy milyen vizsgáról van szó, de legtöbb IT területen mozgó ember sem fogja valószínűleg tudni az anyagot 100%-ig.
Ha pl. itt most érettségiről van szó, ahol témakör a szövegszerkesztés, ppt készítés stb., akkor sokra nem mész egy programozó tudásával, mert ő is max annyit tud, mint a fiad, hogy Google-ben rákeres a megoldásra.

A legjobb, amit lehet csinálni, hogy ha konkrét kérdés van, akkor azt kiírod, és aki tud, az válaszol. De ha tényleg nem akarod elengedni ezt, akkor érdemes lett volna témaköröket írni, hogy mire gondolsz pontosan, és ha valaki azok alapján "szakembernek" gondolja magát a témában, akkor szól.
-2