Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
407
Sziasztok valaki tudna ebben segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1.
I = Q/t = 200/40 = 5 A
2.
Q = I*t = 0,5*900 = 450 C
3.
t = Q/I = 9000/0,02 = 450000 s = 125 h

Többi ugyanez az elv alapján megy, hidd el nem nehéz.
1