Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozzátok meg a testre ható Arkimédeszi erő értékét ha a testet kőolajba mártották és a térfogata 0,02 köbméter?

Főoldal » Középiskola » Fizika
404
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F(Fel) = Ró*g*V = 0,845·10·0,02 = …. N
Módosítva: 4 éve
1