Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozzátok meg a vizoszlop magasságát az edényben ha :: CSATOLTAM

Főoldal » Középiskola » Fizika
346
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
p = `rho*g*h` `rightarrow` `h=p/(rho*g)` = `1200/(10*1000)` = 0,12 m = 12 cm
1