Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Töltsétek be a hiányzó helyeket terulet nyomas erő CSATOLTAM

Főoldal » Középiskola » Fizika
382
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
p = `F/A` = `(48000N)/(0.1m^2)` = 480.000 Pa = 480 kPa (Az első kérdőjel helyére)

F = `p*A` = `25000Pa*0.032m^2` = 800 N (a 2. kérdőjel helyére)
1