Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

`1/(x-3)` = `1/20`

x-3 = 20

x = 23

2,

`vec(e)` = `vec(a)+vec(b)`

`vec(f)` = `vec(a)-vec(b)`

3,

`2^(-x)` = 8

8 = `2^3`

`2^(-x)` = `2^3`

-x = 3

x = -3

4,

B

x = -1

5,

`((6),(4))` = `(6!)/(4!*2!)` = `(6*5)/2` = 15-féleképpen

6, Ábra

`A cap B`: x, y

7,

x = `50000*(1+10/100)^2` = 60500 Ft lesz.

8,

A számjegyek összege osztható hárommal:

4+3+7+y+5+1 = 20+y

y = 1,4,7
0