Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
416
Valaki segítsen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valaki segítsen
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A hozzárendelés szabálya és már csak az kéne mind a 4 feladatnál.
0

1,

a, m = -2

b, -1

c, -2

d, y = -2x-2

2,

a, m = `1/3`

b, 3

c, -1

d, y = `1/3*x-1`

3,

a, m = `-2/5`

b, 2

c, 5

d, `y=-2/5*x+2`

4,

a, m = `3/2`

b, `3/2`

c, -2

d, `y=3/2*x-2`
1