Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Intervallum

Főoldal » Középiskola » Matematika
605
Írja fel a ]-1/3 ; -1/4[ intervallum 3 különböző elemét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, elemek, Intervallum
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`-1/3` = `-0.dot(3)`

`-1/4` = `-0.25`

Írjunk fel -0,25 és -0,33 közötti számokat.

Pl: -0,3 = `-3/10`

-0,32

-0,28
1

Sok értéket találhatsz itt is : https://www.geogebra.org/m/srzvzjke
1