Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene kibogozni a feladat szövegét, hogy itt milyen sorozatnak a torlódási pontjait kellene keresnem?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sorozatok
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Az n/(n+1) tizedesvessző utáni 3. számjegye:
n=1 =>1/(1+1)=0,500 a_1=0
n=2 => 2/(1+2)=0,666 a_2=3
stb...
Ennyi elég? Innen akkor már megy? Sok sikert!
1