Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Húsvéti matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Sajnos az ilyeneket nem értem. Legyenszíves valaki segíteni, köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

1. A nyúl=3, tojás=4, kosár=5
Vagyis 3×4×5=60

2. Nyúl=7, tojás=3, bárány=17
Vagyis 17+7+3=27
0