Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia.
Sin 25' = cos 65'
Cos 37 = sin 53'
Tg 11' = cgt 79'
Ctg 77' = tg 13'
Sin 45' = cos 45' =√2/2
Tg 45' = ctg 45'=1
Az utolsó két példát nem tudtam bocsi
0