Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika,hetedik osztály.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
836
Kellenének a megoldások..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. 710 Kg/m³
2. 920 Kg/m³
3. 1,16 g/cm³
4. 27.6 Kg
5. 1780 Kg
6. 226 Kg
7. 3 m³
8. 1,53 m³
9. kalapács feje: m=200g φ= 7,8 g/cm³ V=∼25,64 cm³
fa nyél: m= 300g φ= 6 g/cm³ V=50cm³
teljes tömeg: 500g teljes térfogat: 75,64 cm³
átlagos sűrűség: ∼ 6,61 cm³
10. arany: m=10g φ= 19,3 cm³ V=∼ 0,52 g/cm³
ezüst: m= 5g φ= 10,5 cm³ V= ∼0,48 g/cm³
teljes tömeg: 15g teljes térfogat: 1 cm³
átlagos sűrűség: 15g/cm³
0