Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris függvények

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Képen vannak a kérdések
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönöm a segítséget
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

1. f(x)= m·x + b
2. C
3. (0, b) pontban
4. A, D
/2=1+1 az A-nál, 2=4-2*1 a D-nél/
0