Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
457,

a,

`a=F/m` = `2400/1200` = 2 `m/s^2`

b,

`v=a*t` = `2*8` = 16 `m/s`

c,

`E_m` = `1/2*m*v^2` = `1/2*1200*16^2` = 153600 J
1