Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
t(0) = 22*10^(0/34) = 22 °C
t(6) = 22*10^(6/34) = 33 °C

b)
t(15) = 22*10^(15/34) = 60,75 °C (Igen, elérte.)

c)
t(8) = 22*10^(8/34) = 37,82 °C
t(12) = 22*10^(12/34) = 49,59 °C

49,59 * 100 / 37,82 - 100 = 31,12%-kal.
0